Samenvatting alle hoorcolleges en gastcolleges van Marketing in Bedrijf - €3,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Marketing in Bedrijf bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Marketing in Bedrijf overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting alle hoorcolleges en gastcolleges van Marketing in Bedrijf

Laatste update van het document: 5 maanden geleden

Samenvatting van alle hoorcolleges en gastcolleges van het vak Marketing in Bedrijf.

Voorbeeld 4 van de 49  pagina's

annekemps

2 beoordelingen

Door: remcohennissen • 5 maanden geleden

Door: averrydt • 5 maanden geleden

Nauwelijks extra informatie/uitleg over wat er op de slides van de hoorcolleges staat. Dus je kan dan beter gewoon de slides erbij pakken.. Wel een duidelijk overzicht van de onderwerpen die er besproken zijn tijdens de cursus.

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

3,49  12x  verkocht
  • (2)
  Toevoegen