Samenvatting inleiding sociaal recht (met jurisprudentie en hoorcollege) - €8,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Rechtsgeleerdheid bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Rechtsgeleerdheid overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting inleiding sociaal recht (met jurisprudentie en hoorcollege)

Een samenvatting voor het vak Inleiding Sociaal Recht geschreven in het schooljaar 2018/2019. De samenvatting is gemaakt aan de hand van de indeling op nestor (Schets van het arbeidsrecht en Kort bestek nieuwste versies). De samenvatting bevat alle jurisprudentie en de hoorcollege aantekeningen zijn er ook in verwerkt. Voor week 6A en 6B zijn alleen de hoorcolleges weergegeven.

Voorbeeld 10 van de 98  pagina's

Chientje

Ook beschikbaar in bundel 1

4 beoordelingen

Door: miriamnijhuis • 4 maanden geleden

Door: lisannerietman • 5 maanden geleden

Door: youngphan • 5 maanden geleden

Door: cmeter • 5 maanden geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

8,99  24x  verkocht
  • (4)
  Toevoegen