Organisatiekunde Verslag SW jaar 2 P4 - €4,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Organisatiekunde bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Organisatiekunde overzichtspagina 

Overig

Organisatiekunde Verslag SW jaar 2 P4

Had een 9,4 voor dit verslag. Voor u ligt het verslag organisatiekunde, recht en sociale psychologie. In deze laatste periode van het tweede jaar hebben we de vakken organisatiekunde, recht en psychologie gehad. Deze drie vakken hadden met elkaar te maken en daarom moest ik hiervan een verslag maken. In het verslag zal ik mij in hoofdstuk 1 eerst richten op de organisatie waar ik stage loop: Dream2Work. Hoofdstuk 2 zal vooral gericht zijn op het aspect recht en hoofdstuk 3 zal gericht zijn op het aspect sociale psychologie.

Voorbeeld 3 van de 18  pagina's

jimira

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,49
  • (0)
  Toevoegen