Summary: Psychoactive Drugs - €3,99   In winkelwagen

Samenvatting

Summary: Psychoactive Drugs

(English below) Samenvatting van Psychoactive Drugs wat tentamenstof is van het vak Algemene Farma. Het is een uitgebreide samenvatting met daarin voorbeelden, en duidelijke uitleg van wat er tijdens de hoorcolleges behandeld is. De samenvatting is in het Engels omdat de cursus zelf ook in het Engels geschreven is. Kortom dit is de ideale samenvatting om dit tentamen van het vak makkelijk te halen. Summary of Psychoactive Drugs which is exam material of the course General Pharma. It is a comprehensive summary containing examples, and clear explanation of what was dealt with during the lectures. The summary is in English because the course itself is also written in English. In short, this is the ideal summary to easily pass this exam of the profession.

Voorbeeld 2 van de 9  pagina's

Matthijs3

Ook beschikbaar in bundel (1)

Bundel Algemene Farmacologie

€ 15,96   € 5,49 4 items
  • 1. Samenvatting - Peripheral nervous system
  • 2. Samenvatting - Pharmacodynamics
  • 3. Samenvatting - Pharmacokinetics
  • 4. Samenvatting - Psychoactive drugs

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

3,99
  • (0)
  Toevoegen